1e editie Pickleball.nl open in Hoogeveen trekt 90 spelers uit alle windstreken

Geslaagde 1e editie van Pickleball.NL OPEN in Hoogeveen

Zaterdag 26 februari was het dan zo ver. De 1e editie van het pickleball.nl open in Hoogeveen. Al jaren is de groep pickleball spelers in Hoogeveen groeiende en de tijd was rijp voor een toernooi. Het toernooi trok echter niet alleen spelers uit Hoogeveen en omstreken maar uit alle windstreken. Er waren deelnemers uit Belgisch Limburg, Haarlem, Melick, Utrecht, Amsterdam en zelfs Duitsland. In totaal streden 45 koppels om de titel in de heren dubbel, mix dubbel, dames dubbel en er was een beginners poule. 

Sporthal de Valkenlaan in Hoogeveen was de uitvalsbasis voor dit toernooi. De sporthal leent zich uitstekend voor pickleball en badminton evenementen vanwege de grote hoeveelheid indoor badminton banen. 

Uiteindelijk zijn er 82 wedstrijden gespeeld, 80 set en 1222 games verdeeld over een middag. De heren dubbel werd gewonnen door de plaatselijke favorieten Mark Metselaar en Jan Jaap Uiterwijk Winkel. De dames dubbel werd een prooi voor Bernadette Snijders Blok en Jikse van Groeneveld uit Haarlem. De mix dubbel werd gewonnen door twee Belgische deelnemers, Niels Delveau en Dorien Cortens. Als laatste werd de beginners poule weer gewonnen door plaatselijke favorieten Frans Verstappen en Rinco Hoogland. 

Al met al was het een geslaagde 1e editie van het toernooi en we zien jullie volgend jaar graag terug!