Pickleball.nl nu online!

Vanaf vandaag is onze website officieel online! Op de achtergrond zijn we natuurlijk al een tijdje bezig geweest maar vandaag is het moment dat we ook echt te bezoeken zijn. Het idee begon vorig jaar. We zijn enthousiaste tennissers en hebben ook de ontwikkeling van padel gezien. Ergens vorig jaar spraken we toevallig met een kennis uit Amerika die het had over een zeer populaire sport in Amerika Pickleball.

Na een vlammend betoog was onze interesse gewekt. En wat bleek, ook in Nederland zijn er al wat actieve en verdwaalde pickleballers bij tenminste 9 (tennis) verenigingen ! Er is zelfs al een ‘’bond’’, genaamd pickleball Holland. Één van ons, Jan Jaap Uiterwijk Winkel, zocht contact met deze bond en samen kwamen ze op het idee om een clinic te geven in de regio Drenthe, waar nog geen actieve spelers zijn.

De clinic is zeer goed ontvangen en men was erg enthousiast. Vanaf toen hebben we bedacht dat we hier meer mee wilden doen. De sport groter en populairder maken door het geven van clinics en lessen maar ook door materialen te gaan aanbieden via onze website pickleball.nl.

Wil je meer weten over pickleball? Klink eens rond op onze website. We hebben filmpjes, uitleg en al het materiaal om zelf te starten!