NOX Padel Racket ML10 Pro Cup 2023 Rough Surface

Artikelnummer PML10ROUGH23 Categorie

Dit racket is een klassieker in een modern jasje, en het NOX Padel Racket ML10 Pro Cup 2023 Rough Surface biedt de ideale balans tussen prestaties en comfort voor serieuze padelspelers.

150,00

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een allround padel racket, dan is de vernieuwde versie van het bestverkochte NOX padel racket een uitstekende keuze: het NOX Padel Racket ML10 Pro Cup 2023 Rough Surface. Dit racket, gebaseerd op het klassieke Miguel Lamperti padel racket, is geüpdatet met verbeteringen en de nieuwste technologieën en wordt geleverd in een stijlvolle zwart met rode kleurstelling.

Het meest opvallende verschil is het ruwe oppervlak van het racketblad. De ML10 Pro Cup 2023 heeft een zandachtige afwerking, wat helpt om meer effect aan de bal te geven. Bovendien is dit racket voorzien van Dynamic Structure-technologie, een systeem dat breuken tot een minimum beperkt, wat resulteert in een duurzamer racket. Bij het spelen met de ML10 Pro Cup zijn trillingen minimaal.

Het racketframe is vervaardigd van carbon en het racketblad is afgewerkt met een laag glasvezel en een laag gemetalliseerde glasvezel. Deze unieke mix van materialen in het racket leidt tot een verbeterde power output en meer comfort. De kern van het racket bestaat uit HR3 EVA Rubber, wat resulteert in een medium hardheid, waardoor je voldoende kracht hebt om aan te vallen, terwijl speelcomfort behouden blijft.