NOX Equation WPT Advanced Series 2024

Artikelnummer PEQUADVD Categorie

Het NOX Equation WPT Advanced Series 2024 padel racket frame bestaat voor 100% uit carbon, en het racketblad is geweven met 3K glasvezel. De HR3 core rubber in dit padel racket, dat ook te vinden is in professionele Nox rackets, zorgt voor een zachte touch en een comfortabele speelervaring. Bovendien is het padel racket voorzien van een ruw 3D facing op het racketblad, waardoor je meer effect aan de bal kunt meegeven.

Het Equation Advanced racket is ideaal voor de all-round padel speler die op zoek is naar een professioneel padel racket, en het biedt de perfecte balans tussen controle en kracht om je spel naar een hoger niveau te tillen.

125,00

Beschrijving

Het NOX Equation WPT Advanced Series 2024 model is speciaal ontworpen voor spelers die streven naar optimale controle en balans. Met een lage balans, uitstekende handelbaarheid en een indrukwekkende sweetspot, biedt dit racket ultieme controle, precisie en speelgemak. Bovendien is het Equation padel racket uitgerust met een anti-vibratiesysteem om spelers te beschermen tegen mogelijke blessures.