NOX Padel Racket AT10 Genius 18K 2024

Artikelnummer PAT10GENIUS18D Categorie

Het NOX Padel Racket AT10 Genius 18K 2024 is in samenwerking met padelprofessional Agustín Tapia ontworpen voor het jaar 2024. De klassieke AT10 Genius 18K heeft voor 2024 verschillende verbeteringen ondergaan.

275,00

Beschrijving

Ontdek de ultieme controle en kracht met het NOX Padel Racket AT10 Genius 18K 2024. Dit geavanceerde racket, ontworpen door NOX, biedt padelspelers van alle niveaus ongeëvenaarde prestaties op het veld. Met zijn hoogwaardige 18K carbon constructie en innovatieve ontwerp, levert dit NOX padel racket ongeëvenaarde precisie en wendbaarheid bij elke slag. Beheers je spel en domineer de competitie met het NOX Padel Racket AT10 Genius 18K 24. Bestel nu dit dodelijk racket en til je padelervaring naar een hoger niveau!

Dit druppelvormige racket heeft een gemiddelde balans, waarin het pulse system technologie geïntegreerd is. Het frame van het racket is volledig gemaakt van 100% carbon, en het racketblad is voorzien van een 18K Aluminized carbon afwerking. Dit racket heeft een medium balans. Maar wat het meest opvalt, is de toevoeging van de EOS Flap-technologie, zijdelingse perforaties ontworpen om de hanteerbaarheid van het racket te vergroten en het gewicht evenwichtig te verdelen, zodat je een snel, dodelijke maar vooral een wendbaar racket in je handen hebt. De kern van het racket bestaat uit meerdere lagen (zachte en harde lagen) Black Eva foam, wat dit racket een ietwat hardere touch geeft. Het racketblad heeft een ruwe afwerking om nog meer effect aan de bal te kunnen geven. Er is een nieuwe mal, nieuwe materialen en nieuwe technologieën gebruikt, zodat je de totale technologische revolutie van het padel van de toekomst kunt ervaren.

Bovendien is dit nox padel racket uitgerust met een nieuw Pulse System anti-trillingssysteem wat zorgt voor de ultieme speelervaring. Twee rubberen banden ontworpen om trillingen op te vangen, wat zorgt voor een uitstekende balans. Het 2024 model bevat ook een verwisselbare smartstrap, standaard een Nox custom grip en een verbeterde aerodynamica dankzij de EOS Flap gaten. Kortom, het Nox Padel Racket AT10 Genius 18K heeft verschillende upgrades gekregen en is een hypermodern padelracket, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar prestatieverbeteringen en comfort.