NOX ML10 Luxury Shotgun 18K 2024

Artikelnummer PML10LUXSHOTD Categorie

Het NOX ML10 Luxury Shotgun 18K 2024 padel racket is ontwikkeld in samenwerking met Miguel Lamperti voor het seizoen 2024, is dit racket bedoeld voor spelers die maximale agressie willen toevoegen aan hun aanvallende slagen met een diamantvormig blad.

250,00

Beschrijving

Dankzij nieuwe mal en geavanceerde technologieën kun je met dit NOX ML10 Luxury Shotgun 18K 2024 padel racket de toekomst van padel vandaag al ervaren, en het bevat natuurlijk het vertrouwde HR3-rubber van NOX. De racketprofielen zijn opnieuw ontworpen om de aerodynamica te verbeteren, de handgreep is verlengd voor betere grip, maar de meest opvallende toevoeging is de integratie van EOS Flap-technologie. Deze laterale perforaties zijn ontworpen om de wendbaarheid van het padel racket te vergroten en het gewicht gelijkmatig te verdelen, zodat je een snel en krachtig padel racket in handen hebt.

Het handvat van het padel racket vormt de schakel tussen jouw lichaam en het padel racket, en daarom is ook aan dit onderdeel speciale aandacht besteed. De Pulse System-technologie is geïntegreerd in het handvat, met twee banden die zijn ontworpen om trillingen te absorberen.

Dit padel racket belichaamt de toekomst van padel met innovatieve technologieën en het gebruik van bewezen materialen, en het is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar maximale aanvalskracht en precisie in hun slagen. Met de combinatie van de nieuwste technologieën en het bewezen HR3-rubber biedt dit padel racket de ideale balans tussen prestaties en comfort.