Pickleball Schoolpakket

Artikelnummer ST010 Categorieën ,

Het Pickleball Schoolpakket bestaat uit:

  • 12x Pickleball.nl paddles (wit blanco)
  • 16x Pickleball.nl ballen (indoor of outdoor)

499,95

Beschrijving

Beginnen met pickleball op school? Bestel dan het Pickleball Schoolpakket een complete set met alle benodigdheden.
Start met Pickleball en ontdek deze leuke en gezonde sport, terwijl je motorische vaardigheden en teamwork ontwikkelt.

Het Pickleball Schoolpakket bestaat uit

  • 12 Pickleball.nl paddles (wit blanco)
  • 16 Pickleball.nl ballen (indoor of outdoor)

De Pickleball.nl paddle is een paddle van hoge kwaliteit uit onze eigen productie en met een slag oppervlakte van gladvezel. De kern is van aramide (een hittebestendige polymeer met een grote treksterkte). De paddle absorbeert trillingen op een unieke wijze. De pickleball.nl paddle is een lichtgewicht paddle met groot format blad. De paddle heeft een hoge stijfheid en is licht in gewicht waardoor het perfecte controle oplevert!

Indoor Pickleball met 26 gaten. De ballen zijn USAPA goedgekeurd en daarmee geschikt voor trainingen/toernooien en worden geleverd in de kleur groen. Door de consistent stuit en de zeer nauwkeurige vlucht en is het ideaal om Pickleball te spelen met deze bal. De bal is geschikt voor al binnen oppervlakken.

Outdoor Pickleball met 40 gaten. De ballen zijn USAPA goedgekeurd en daarmee geschikt voor trainingen en toernooien en worden geleverd in de kleur geel. Door de consistent stuit en de zeer nauwkeurige vlucht en is het ideaal om Pickleball te spelen met deze bal. En door de perfect gedrilde gaten heeft de wind er weinig vat op.

Extra informatie

Kleur

Pickleball.nl paddle wit, Pickleball.nl paddle zwart

Ballen

Outdoor, Indoor