Aanbieding!

Pickleball startpakket outdoor

Artikelnummer ST001 Categorie

Het Pickleball startpakket outdoor bestaat uit:

  • 4x Pickleball.nl paddle wit blanco
  • 1x Eaqle net inclusief tas
  • 6x Pickleball.nl ballen outdoor

Oorspronkelijke prijs was: €345,65.Huidige prijs is: €295,00.

Beschrijving

Direct zelf beginnen met Pickleball? Bestel dan nu deze Pickleball startpakket outdoor met alle benodigdheden.

Het Pickleball startpakket outdoor bestaat uit:

  • 4 Pickleball.nl paddles wit blanco
  • 6 Pickleball.nl outdoor ballen
  • 1 Eaqle pickleball net inclusief tas

 

De Pickleball.nl paddle is een paddle van hoge kwaliteit uit onze eigen productie en met een slag oppervlakte van gladvezel. De kern is van aramide (een hittebestendige polymeer met een grote treksterkte). De paddle absorbeert trillingen op een unieke wijze. De pickleball.nl paddle is een lichtgewicht paddle met groot format blad. De paddle heeft een hoge stijfheid en is licht in gewicht waardoor het perfecte controle oplevert!

De outdoor Pickleball met 40 gaten. De ballen zijn USAPA goedgekeurd en daarmee geschikt voor trainingen en toernooien en worden geleverd in de kleur geel. Door de consistent stuit en de zeer nauwkeurige vlucht en is het ideaal om Pickleball te spelen met deze bal. En door de perfect gedrilde gaten heeft de wind er weinig vat op.

Het Eaqle net is een portable net gemaakt van gepoedercoat staal en is binnen enkele minuten op te zetten. Zeer stevig en het net kan ook buiten worden gebruikt. Het net zelf is gemaakt van polyester (tetoron) met een PVC rand. En word geleverd in een nylon draagtas. Hoogte van het net is 91,44cm en de breedte van het net is 6,70 meter