Aanbieding!

Pickleball startpakket indoor

Artikelnummer ST002 Categorie

Het Pickleball startpakket indoor bestaat uit:

  • 4x Pickleball.nl paddle wit blanco
  • 1x Eaqle net
  • 6x Pickleball.nl ballen indoor

Oorspronkelijke prijs was: €345,65.Huidige prijs is: €295,00.

Beschrijving

Direct zelf beginnen met Pickleball? Bestel dan met het Pickleball startpakket indoor een complete set met alle benodigdheden.

Het Pickleball startpakket indoor bestaat uit:

  • 4 Pickleball.nl paddles wit blanco
  • 6 Pickleball.nl indoor ballen
  • 1 Eaqle net

 

De Pickleball.nl paddle is een paddle van hoge kwaliteit uit onze eigen productie en met een slag oppervlakte van gladvezel. De kern is van aramide (een hittebestendige polymeer met een grote treksterkte). De paddle absorbeert trillingen op een unieke wijze. De pickleball.nl paddle is een lichtgewicht paddle met groot format blad. De paddle heeft een hoge stijfheid en is licht in gewicht waardoor het perfecte controle oplevert!

Indoor Pickleball met 26 gaten. De ballen zijn USAPA goedgekeurd en daarmee geschikt voor trainingen/toernooien en worden geleverd in de kleur groen. Door de consistent stuit en de zeer nauwkeurige vlucht en is het ideaal om Pickleball te spelen met deze bal. De bal is geschikt voor al binnen oppervlakken.

Het Eaqle pickleball net is een portable net gemaakt van gepoedercoat staal en is binnen enkele minuten op te zetten. Zeer stevig en het net kan ook buiten worden gebruikt. Het net zelf is gemaakt van polyester (tetoron) met een PVC rand. En word geleverd in een nylon draagtas. Hoogte van het net is 91,44cm en de breedte van het net is 6,70 meter