NOX At Pro Cup Genius 2024

Artikelnummer PATPCOOR Categorie

Als je op zoek bent naar een compleet padel racket, dan is de vernieuwde en luxe versie van het bestverkochte NOX padel racket een uitstekende keuze: de NOX At Pro Cup Genius 2024. Dit racket, gebaseerd op het klassieke Miguel Lamperti padel racket, is verbeterd met de nieuwste technologieën en wordt geleverd in een luxe uitvoering.

170,00

Beschrijving

Het opvallendste verschil zit in het frame en de anti-trillingsdempers. De NOX At Pro Cup Genius 2024 heeft een zandachtige afwerking op het racketblad, wat helpt om meer effect aan de bal te geven. Bovendien is dit padel racket voorzien van Dynamic Structure-technologie, een systeem dat breuken minimaliseert en daardoor de duurzaamheid van het racket vergroot. Bij het spelen met de AT Pro Cup zijn trillingen minimaal.

Het racketframe is gemaakt van carbon en het racketblad is afgewerkt met een laag glasvezel en een laag gemetalliseerde glasvezel. Deze unieke combinatie van materialen resulteert in een verbeterde kracht en comfort. De kern van het padel racket bestaat uit HR3 EVA Rubber, wat zorgt voor een medium hardheid, waardoor je voldoende kracht hebt om aan te vallen zonder in te boeten aan speelcomfort.

Dit padel racket is een klassieker in een luxe uitvoering, en het NOX Padel Racket AT Pro Cup 24 biedt de ideale balans tussen prestaties en comfort voor veeleisende padelspelers. Geniet van optimale speelcomfort met deze vernieuwde topper!