NOX Padel Racket AT Genius Attack 18K 2024

Artikelnummer PATGENIUSATD Categorie

Het NOX Padel Racket AT Genius Attack 18K 2024 is een aanvallend racket met een diamantvorm en een hoge balans. Dit padel racket is ontworpen voor de gevorderde spelers die graag aanvallend spelen. In vergelijking met het 12K Luxury Shotgun racket is het 18K carbon Genius Attack racket wat harder.

250,00

Beschrijving

Het NOX Padel Racket AT Genius Attack 18K 2024 is opgebouwd met een 100% carbon frame en een 18K Carbon Aluminized afwerking op het racketblad. Het handvat van het racket is het verbindingspunt tussen je lichaam en je racket en daarom heeft NOX aan dit gedeelte van het racket speciale aandacht besteed. De kern van het padel racket bestaat uit verschillende lagen (zachte en harde lagen) Black Eva foam, wat dit padel racket een iets hardere touch geeft. Het Attack racket heeft een ruwe afwerking op het racketblad, waardoor je nog meer effect aan de bal kunt geven. Het blad heeft een diamantvorm met een hogere balans, wat het geschikt maakt voor agressieve spelers die graag de bal uit het veld slaan.

Bovendien is dit dodelijk racket uitgerust met een nieuw Pulse System anti-trillingssysteem voor meer comfort tijdens het spelen. Het 2024 model heeft ook een verwisselbare smartstrap, standaard een Nox custom grip en verbeterde aerodynamica dankzij de EOS Flap gaten. Kortom, het NOX Padel Racket Genius Attack 18K heeft verschillende upgrades gekregen en is een hypermodern padel racket, ideaal voor spelers die agressief willen spelen met aanvallende slagen.